H εταιρεία Point F Group AE καλωσόρισε στην Αθήνα την mega influencer και επιχειρηματία Chiara Ferragni για το launch της νέας σειράς Chiara Ferragni make up, για τα οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανικές χώρες, σε ένα special event προκειμένου να εγκαινιάσει το πρώτο pop-up store του brand στο πολυκατάστημα notos στην Αθήνα.

Στην πολύ πετυχημένη παρουσίαση στο πολυκατάστημα notos Αθήνας, κατέφθασαν εκατοντάδες νέοι fans για να γνωρίσουν από κοντά την Chiara Ferragni, όπως και πολλοί γνωστοί celebrities.

Στο party του pop up στο notos Αθήνας οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν το αγαπημένο ιταλικό cocktail Aperol Spritz, που ήταν χορηγός της εκδήλωσης.

H Chiara Ferragni καινοτομεί ΠΑΝΤΑ! Και η νέα της συλλογή makeup δεν αποτελεί εξαίρεση: ζωντανά χρώματα, εμπνευσμένα από το glittery σύμπαν της Chiara Ferragni, σε μια πλήρη σειρά (μάσκαρα, παλέτες σκιών, φωτεινά κραγιόν, highlighters, υγρές σκιές και μολύβια χειλιών) που έχει κατακτήσει τις beauty lovers στην Ευρώπη και θα την λατρέψεις κι εσύ.

Μια συλλογή makeup ακριβώς όπως η Chiara: δυναμική, cool, σύγχρονη, αισιόδοξη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, ένας πολύτιμος καθημερινός σύμμαχος για να εκφράζεις την προσωπικότητά σου χωρίς περιορισμούς.

Όλα τα προϊόντα της makeup collection κατασκευάζονται στην Ιταλία, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.
Τα προϊόντα make up της Chiara Ferragni διατίθενται αποκλειστικά στα pop-up stores των notos σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στο notos.gr και σύντομα θα βρίσκονται στα notos Πειραιά και Καλαμάτας.

Χορηγός του party στο notos ήταν το Aperol.